Posted in Keto, Mellemmåltid, Sundhed

Sunde kakao pandekager

Disse pandekager er lavet med inspiration fra ItWorks opskrifter der bygger på Keto-begrebet.

De er lækre til et lille sødt og sundt mellemmåltid som indeholder både vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer. De er desuden en fryd for øjet når de bliver kreeret med en top af brombær, så de kan sagtens serveres til en veninde-sammenkomst med en lækker kop te eller kaffe til. Det friske og søde fra brombærrene, det syrlige og friske fra lemonskallen samt ahornsiruppen gør det så tilpas smagfuldt at det bliver til en himmerigsmundfuld.

Opskrift:

3 spsk. havregryn

1 spsk. kakao

1 æg

5 spsk. mandelmælk

1 banan

Kokosolie til stegning

Ahornsirup

Brombær

Sådan gør du:

Rør havregrynene med ægget. Tilsæt mandemælk og rør blandingen ensartet. Tilsæt kakao. Mos bananen med en gaffel og tilsæt til blandingen og rør den ensartet. Varm en pande op og tilsæt en skefuld kokosolie. Tilsæt en skefuld pandekagedej på panden pr. pandekage. Steg hver pandekage ved middel varme til den bobler, og vend den når den er klar. Steg et par minutter ved middel varme, og vend en gang til før pandekagen tages af panden.Anret pandekagerne på en tallerken og hæld ahornsirup over. Pynt med brombær og drys med revet lemonskal.

ItWorks tilbyder helseprodukter, hudplejeprodukter, skønhedsprodukter, slankeprodukter og sportstøj til mænd og kvinder. Se udvalget på Helsekiosken’s web-side https://holmehave.itworkseu.com/

Tak for besøget og held og lykke med sundheden ❤