Posted in Danmark, Eventyr, Restaurant

Luksuspause på Hindsgavl Slot

En solskins-søndag kan bruges til at tage på udflugt og opleve et lille eventyr. Den kan bruges på den bedst tænkelige måde, så både solen kan nydes, den friske luft indåndes, oplevelserne kan tages ind og duftene indsnuses. Lader du bilen føre dig derhen hvor den vil, kan man blive overrasket af hvad man kommer forbi. Kør afsted uden nogen plan, men drej til højre når du føler for det, og til venstre hvis du hellere vil det. Det er faktisk ret eventyrligt at opleve små overraskelser undervejs som man bare må stoppe op og se nærmere på. Idag førte bilen mig en tur rundt om små landsbyer, Brende Mølle, marker, udsigt, strand og Hindsgavl Slot i Middelfart.

Her skulle frokosten nydes. Heldigvis nåede jeg det lige på falderebet da de kun serverer frokost til kl.15, men jeg nåede det lige og denne skønne Pariserbøf blev bestilt. Betjeningen var bare så fin og venlig, og jeg fik nogle skiver lækker flutes med tilhørende lækker smør med det samme. Selvfølgelig et dejligt køligt glas hvidvin, fra Østrig til mig også, som en lille selvforkælelse, som jeg kunne nippe til imens jeg ventede på maden.

En lækker Pariserbøf med det hele. Så lækker, delikat og veltillavet og som kun kan anbefales.

Se frokost- menukortet HER

De smukke stuer med
flotte møbler, tykke guldrammer, søjler, lysekroner og stuklofter fører en tilbage til en herskabelig, majestætisk tid.


Omkring Hindsgavl er der den smukkeste natur. Det skal simpelthen opleves. Gå en tur af Lillebæltsstien og gå til Verdens Ende.

Det er en Søndags-udflugt værd, at besøge Hindsgavl Slot og få en luksus-pause med både frokost på slottet i de skønne omgivelser samt gå en tur i det smukke historiske naturområde der er omkring Hindsgavl Slot.

Gør dig selv en tjeneste og tag på Eventyr ❤

Tak for besøget!