Posted in Cafe'

Cafe’ Fleuri, Odense

Åbner man døren ind til Cafe’ Fleuri på Nørregade i Odense, går der ikke mange sekunder inden man føler sig som trådt ind af døren til en fransk cafe’ i hjertet af Provence. Hele indretningen, stemningen og musikken er så gennemført og lækker med forskellige træ-cafe’borde, forskellige stole i kurv, metal eller træ, lysekroner, guldspejle, kandelabre, let og lyst pynt i glas, naturmaterialer eller træ, hvide blomster, grønne enkle planter, delikatesser på hylderne, magasiner til fri læsning mm. og giver en så rolig, hyggelig og fransk stemning lige midt i Odense’s travle bymidte.

 

Der serveres lækker morgenmad, brunch, frokost og lækkerier. Alt sammen økologisk og meget indbydende og delikat anrettet.

Min veninde Lone og jeg forkælede os selv med brunch, og den kan varmt anbefales. En så veltillavet, sund og stor portion indbydende brunch finder man ikke mange steder, og den er virkelig værd, at køre efter. En stor portion sunde lækkerier i form af youghurt, blåbær, müsli, grovbolle, ølpølse, raw krakers med ost, kage, dadelstykke, pålægschokolade, hybensyltetøj samt friske æblestykker, kvarte appelsiner og halve kiwi, stykker af frisk og sprød agurk, stænger af sprøde gulerødder og rødbede samt blandede rodfrugtchips. Dertil en karton vand med sugerør samt valgfri kaffe eller the. Vi valgte en urtethe med kanel og anis. Meget lækker og smagfuld.

 

Vi hyggede os længe over brunchen og spiste virkelig godt af alle de sunde lækkerier. Vi snakkede om derefter, at selvom at vi var mætte af alle de lækre sager, så var det var utroligt så god og let en fornemmelse vi havde i maven, på trods af alt det vi havde spist. I forhold til en traditionel brunch med bacon og æg og tunge retter, hvor man nemt bliver meget mæt, så var det en helt anden følelse efter den sunde brunch hos Cafe’ Fleuri. Vi havde virkelig en fornemmelse af, at have været gode ved os selv ❤

 

Cafe’en var under vores besøg meget godt besøgt af gæster som sad og hyggede sig med at spise sunde grove boller med ost og hybensyltetøj, brunch, speltsandwich eller drak kaffe og nød hjemmelavede flødeboller.

Det er virkelig et lækkert udvalg der er hos Cafe’ Fleuri! Prøv det endelig!

Se det HER

Som noget nyt har Cafe’ Fleuri fået selskabslokaler i bygningens gamle renoverede kornlager. Selskabslokalet kan lejes til fester, møder eller andre festlige anledninger. Det er meget lækkert indrettet, og jeg kan nemt forestille mig, at enhver må ønske sig, at holde sin fest i de skønne omgivelser der bydes på her.

 

 

 

 

Tak for besøget og god cafe’-tur ❤