Posted in Anbefaling, Shopping, Wish

Dagens romantiske fund

Dagens romantiske fund bestod af en spændende pakke fra Wish.

Det er altid spændende, at modtage en pakke fra Wish ❤

Det er spændende om man har valgt rigtig størrelse, om produktet lever op til forventningerne, om kvaliteten er god og hvor hurtigt pakken bliver leveret.

Pakken indeholdt denne skønne tunika i en romantisk pink model med blomsterdetaljer, bindebånd, V-hals, ponpon’er og knap til det oprullede ærme.

Tunikaen er fra firmaet guangzhouweishiweifushiyouxiangongsi som forhandler bluser, tunikaer, kjoler, toppe, badedragt og cykelbukser. Se udvalget HER

Tunikaen er fremstillet i 35 % polyester og 65 % bomuld og er let og luftig. Den har rund hals med et lille V samt et sødt bindebånd med ponpon’er.

Der er påsæt fine, hvide blomster som detaljer hvilket giver et sødt og romantisk look. Brug tunikaen til et par jeans, og du har et sødt, friskt og romantisk sæt.

Denne tunika lever næsten op til forventningerne. Den er ikke så løs i stoffet som forventet, bindebåndet er lysere end forventet og størrelsen er mindre end forventet. Heldigvis er der supergod service ved Wish, så hvis varen ikke passer kan man få refunderet beløbet.

Wish har et kæmpemæssigt udvalg af spændende tøj til fornuftig pris. Indimellem er der rigtig gode tilbud som er tiltrækkende at benytte sig af. Denne tunika koster fra kun 28 kr. Køber du sammen med andre shoppere, kan du få den til bare 25,20 kr.

Størrelse 2XL koster 46 kr. Køber du sammen med andre shoppere, kan du få den til bare 41,40 kr.

Dertil kommer fragt på 39 kr. Tunikaen er lille i størrelsen, så hvis du normalt bruger XL, så tag en 3XL. Denne er 2XL, og kunne godt have været 1 nummer større til mig der normalt bruger XL.

Find tunikaen HER

Wish er en platform med online-butikker fra mange lande. Her er et stort udvalg af varer ligefra gardiner, køkkengrej, sko, tøj til smykker, haveartikler, udstyr til bilen samt meget mere. Og tøj ligefra afrikansk til boheme-stil.

Find Wish HER

God fornøjelse ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s