Posted in Danmark, Eventyr, Rejser

Brombærgården

Noget af det, der er fantastisk spændende og giver en virkelig følelse af frihed når man er på tur eller rejse alene eller sammen med den man har kær er, at finde ud af fra dag til dag hvilket sted man ønsker at overnatte.
Det kan være dejligt og betryggende, at have alting klart og planlagt hjemmefra, men det kan også være virkelig sjovt at se hvilket sted man har mulighed for, at overnatte på fra dag til dag.
På sådan en tur hvor man kører hvorhen man føler for, er det rarest ikke at binde sig for fast på en adresse for et overnatningssted før 4-5 timer før man ønsker at ankomme til stedet.
Er du på udflugt og planlægger en tur til Lolland og Møn, og mangler et godt sted at overnatte, så overvej at tage en tur til Brombærgården i Nr. Alslev. Her er det skønneste Bed and breakfast på den 4-længede gård ‘Brombærgården’. 
Den ene længe er indrettet med smukt og hyggeligt indrettede værelser i nordisk stil med fyrretræsmøbler, blomstrede sengetæpper, mosaikgulve og kunst på væggene. Længen er desuden indrettet med butik med salg af bla. spændende kunst, kunsthåndværk og gaveartikler.
Derudover er der en rigtig hyggelig spisestue som også fungerer som galleri. Et rigtig dejligt sted fyldt med kreativitet og kunst i smukke omgivelser.
Jeg bestilte en overnatning på dette skønne sted om eftermiddagen via Booking.com, og heldigvis var der lige et ledigt værelse tilbage.
Jeg fik en rigtig god og varm velkomst af værterne som viste mig faciliteterne på stedet, og følte mig dermed med det samme rigtig godt tilpas.
Læs mere om Brombærgården HER  

Tak for besøget ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s