Posted in Helse, Helsekiosken, Naturprodukter, Sundhed

Fit30 fra It Works!

Hvis man har en travl hverdag, og har lidt svært ved at komme igang med en slankekur, så er Fit30 et rigtig godt valg!

Det kan godt være uoverskueligt at skulle til at tænke på sunde, fedtfattige og kaloriefattige opskrifter samtidig med, at skulle planlægge indkøb og bruge lang tid på at tilberede retterne. Især hvis man har en travl hverdag hvor der er en fast rutine i dagens opgaver og hvor det er svært at finde overskud til en ændring af den daglige vane.

Fit30 består af Keto Coffee, Greens on the go blend berry, Cleanse, Shake, Ultimate Body Applicator og Defining gel og der er nok til 1 måneds forbrug. Så kan man støt og roligt få indarbejdet en ny vane samtidig med, at produkterne er klar til brug så man undgår, at skulle bruge tid på indkøb og tilberedning af slankeretter.

Keto Coffee drikkes som din morgenkaffe og er en erstatning for din morgenmad. Den er fedtforbrændende og mættende, og indeholder 92 kcal. Den indeholder smør fra økologiske køer på græs, kokos-olie, palmekerne-olie, collagen, Himalaya salt, kaffe-ekstrakt samt mælk.

Greens on the go blend berry er en kombination af 50 urter og næringsstoffer, og er et instant pulver der røres op med vand eller juice. Den bruges som et mellemmåltid og giver kroppen et boost. Læs mere om Greens HER .

Shake bruges som måltidserstatning til frokost eller aftensmad, eller bruges som mellemmåltid i forbindelse med træning. Shake er et proteinpulver og fåes med chokolade eller vanillesmag som blandes op med mælk, havremælk, soyamælk, mandelmælk eller juice. Shake kan også mixes med frossen frugt og juice. Den giver en god mæthed, er proteinrig, laktose-og soyafri samt vegansk.

Cleanse er en 2 dages urte-udrensningskur som man drikker 1/2 time før måltidet morgen og aften. Det er en god start på en slankekur da den mildt renser tarmsystemet og bidrager til en masse vitaminer og mineraler som kroppen har brug for. Læs mere om Cleanse HER .

Ultimate Body Applicator er en fiberdug der indeholder en stærk plantebaseret urtecreme. Den påsættes problemområder hvor man ønsker at få strammet huden op. Det kan være om maven, om lårene, om overarmene, om halsen, om ryggen eller hvor der er behov. Fit30 indeholder 4 stk. Ultimate Body Applicator wraps som må anvendes hver 4. dag. Der skal gå mindst 72 timer imellem hver behandling da den sætter en aktiv detox-virkning igang i kroppen.

Defining gel er en intensiv og fugtgivende gel der forbedrer fastheden, toningen og de opstrammende resultater af din hud. Den kan desuden bruges til karsprængninger, åreknuder, appelsinhud, tør hud, psoriasis, uro i benene, væske i benene, eksem m.m og er den perfekte kombination til Ultimate Body Applicator. Defining gel bruges de dage hvor Ultimate Body Applicator ikke anvendes.

Man starter dagen med en kop Keto kaffe. Hvis man inden frokost har brug for et mellemmåltid drikkes et glas Greens on the go blend berry. Man spiser en almindelig fornuftig og sund frokost, og bliver man sulten inden aftensmaden kan man spise en frugt eller grøntsag til mellemmåltid. Til aften spises almindelig fornuftig og sund aftensmad. De dage hvor man har lyst til Shake, kan det indgå som en erstatning for frokosten. Hvis man skal drikke Shake som mellemmåltid, skal det være i forbindelse med træning.

Det er en god ide’ at starte forløbet med at tage 2 dage med Cleanse. Den drikkes 1/2 time før morgenmad og aftensmad, og er en dejlig sød drik.

Ultimate Body Applicator lægges på helt ren hud, hvorefter man lægger sig 45 minutter på sofaen, og imens drikker masser af vand. Tag gerne før og efter foto, og husk at måle med centimeter-målet før og efter. Man vil kunne mærke at cremen trænger ind i huden og virker. Efter behandlingen masseres den overskydende creme ind i huden, og cremen vil derefter virker 72 timer i kroppen.

Defining gel smøres dagligt ind hvor behandlingen med Ultimate Body Applicator sker, på dagene imellem behandlingerne.

Fit30 er på den måde en god, nem og sjov måde at starte et slanke-forløb på. Det er en god måde, at komme ind i en ny og sundere vane da Keto Coffee, Shake og Greens giver mæthed, energi og tager sukkertrangen.

Vil du læse mere om Fit30 kan du læse mere HER

Følg også gerne med på Helsekiosken’s facebook-side HER

Tak for besøget ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s